Aartsbisdom Utrecht in 2023 voor vijfde keer naar Lourdes

 

Het Aartsbisdom Utrecht organiseert in 2023 voor de vijfde keer
een bisdom bedevaart naar Lourdes. Eerdere edities trokken steeds minstens 1.000 pelgrims, van jong tot oud, uit alle parochies van het aartsbisdom. De voorbereidingen voor deze lustrumbedevaart zijn inmiddels van start gegaan.
De bedevaart is van 29 april tot en met 6 mei 2023.
Er zijn verschillende reismogelijkheden, per bus, TGV of met het vliegtuig. Hoofdaalmoezenier van de bedevaart is opnieuw vicaris Ronald Cornelissen van Deventer. Hij kijkt ernaar uit om met pel-
grims uit het Aartsbisdom Utrecht weer naar Lourdes te kunnen gaan:
“Door de coronacrisis hebben we deze lustrumbedevaart twee jaar uit moeten stellen. Eigenlijk stond deze lustrumbedevaart van het bisdom in 2021 op het programma. Van diverse kanten hebben we al vragen gekregen over onze plannen. We hopen en bidden dat velen volgend jaar met ons op bedevaart willen gaan naar Lourdes.

We weten van de vorige grote bisdom bedevaarten hoe waardevol het is om met zovelen samen in Lourdes ons geloof te vieren en steun te krijgen van Christus, van Maria en van elkaar.”
De komende maanden wordt meer bekend gemaakt over de vijfde bisdom-bedevaart naar Lourdes. Heeft u belangstelling om mee te gaan op bedevaart naar Lourdes, dan hoor ik dat graag.
Dat kan door een bericht per mail: anitaoosterik@elisapaz.nl
Het kan ook door op een ochtend naar het parochiecentrum te komen, waar ik aanwezig ben, om meer informatie te geven

 

Aartsbisdom Utrecht in 2023 voor vijfde keer naar Lourdes