Openlucht viering Beeklustpark – Zondag 10 juli om 10.30

Op zondag 10 juli om 10:30 uur is bij de koepel in het Beeklustpark een gezamenlijke viering van de Elisaparochie en de Pniëlkerk.
De voorgangers zijn pastoraal werker Anita Oosterik en dominee Marco Montagne.
Het thema is:

“De rijkdom van delen”

Voor het project ‘de Boodschappenmand’ staan er kruiwagens gereed voor de inzameling van houdbare producten. Denk bijvoorbeeld aan blikgroenten/soepen, tandpasta, zeep, wasmiddel, pasta en rijst, etc. Er wordt een collecte gehouden tijdens de viering en de opbrengst van de collecte is bestemd voor de Voedselbank Almelo. Na afloop is er koffie/thee.

Voor jonge en wat oudere kinderen is er een kleur- en knutseltafel om aan te schuiven. Het Elisakoor verzorgt de zang, maar voor allen die graag willen mee zingen zijn er twee repetities gepland: op maandagavond 27 juni en op maandagavond 4 juli, van 19:45 uur tot 20:45 uur in de Elisakerk, Rembrandtlaan 23.

We hopen dat vele zangers zich aansluiten bij dit gelegenheidskoor. Bij slecht weer op 10 juli is de viering in de Pniëlkerk.
Er is op 10 juli om 9.30 uur GEEN eucharistieviering in de Elisakerk

Openlucht viering Beeklustpark – Zondag 10 juli om 10.30