Opgave voor Eerste Heilige Communie

Wij willen weer starten met de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie, zowel voor de kinderen die in het nieuwe schooljaar  in groep 4 zitten als ook voor de kinderen die  in groep 5 zitten.
Helaas was er dit jaar 2021 geen voorbereiding op de Eerste Communie mogelijk, daarom nu de mogelijkheid voor de jongens en meisjes die in groep 5 zitten, om alsnog de eerste communie te ontvangen.

Jullie kunnen je zoon of dochter aanmelden door te mailen naar anitaoosterik@elisapaz.nl
Graag in de mail de naam van jullie zoon of dochter vermelden, de school waarop hij/zit en in welke groep. Aanmelding vóór 24 september.
Na de aanmelding ontvangen jullie een bevestiging. Op dit moment is nog geen datum bekend voor de feestelijke viering. In de maand oktober hopen we dat er meer duidelijkheid is en volgt er  informatie over de voorbereiding.

De kinderen die al zijn aangemeld voor  de eerste communie in 2020 en al een begin hadden gemaakt met de voorbereiding,  hoeven zich niet opnieuw aan te melden. De ouders van deze kinderen ontvangen begin september een uitnodiging voor een informatieavond.

Vragen kunnen altijd gesteld worden aan Anita Oosterik – per mail
of per telefoon 06 23 08 24 18

Opgave voor Eerste Heilige Communie