Geloofsverdiepingscursus 2021-2022 start 16 september

U bent vast wel eens aangesproken op een of ander aspect van ons geloof, terwijl u het antwoord schuldig moest blijven.  Kinderen stellen veel vragen aan hun ouders: “Wat betekent dat?”  “Waarom doen we dat zo?” en nog veel meer. Ook vrijwilligers in de parochie worden vaak – al dan niet kritisch – geconfronteerd met praktische of geloofsvragen waar ze niet altijd de achtergrond van kennen.

En dan zijn er ook mensen die zelf niet katholiek zijn maar wel wat meer over het katholieke geloof willen weten.
Voor iedereen die wat meer thuis wil raken in de bouwstenen van ons geloof, willen we een geloofsverdiepingscursus aanbieden van 15 donderdagavonden vanaf 16 september a.s. tot april 2022 in het parochiecentrum van de Elisa.  De bedoeling is om zowel informatie te ontvangen als om er samen met elkaar over in gesprek te gaan.
We starten om 19.00u en ronden af om 20.30u. Als cursusboek gebruiken we de YOUCAT die mede door jonge mensen is samengesteld. De YOUCAT kost € 20 en wordt op na de eerste avond gemeenschappelijk besteld. Verder zijn aan de cursus geen kosten verbonden.

U kunt zich bij mij opgeven: per telefoon: 06-83796183 of per email vicaris.a.woolderink@planet.nl

In de afgelopen jaren hebben meer dan 200 mensen aan de cursus deelgenomen. Helaas kon vanwege de coronapandemie het cursusseizoen 2020-2021 niet doorgaan. Ik hoop van harte dat we dit jaar weer ongehinderd met een nieuwe groep van start kunnen gaan.
Welkom!
Vicaris Woolderink

Geloofsverdiepingscursus 2021-2022 start 16 september