Kerstmis 2020 videoboodschap

Na de afkondiging van de algehele lockdown in Nederland en de berichtgeving van de Nederlandse bisschoppen om vieringen op kerstavond te laten vervallen, heeft de Elisaparochie besloten dat zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid moet nemen. Gezien de oplopende corona cijfers, ook in Almelo, willen wij onze solidariteit betuigen met alle maatschappelijke inspanningen om het risico van besmetting te verkleinen en de gevolgen ervan te verzachten.

Daarom is besloten dat de Elisakerk per direkt en voor onbepaalde tijd gesloten zal zijn.

Met pijn in het hart moeten wij u laten weten dat dit dus ook betekent dat er met kerstmis geen vieringen zijn vanuit de Elisakerk. De kerk zal zijn gesloten. Helaas is er geen mogelijkheid om een kaarsje op te steken of de kerststal te bezichtigen.

Omdat u niet naar de Elisakerk kunt komen, hebben wij een kort filmpje opgenomen, om op die manier een beetje naar u toe te kunnen komen.

U vindt dit hieronder.

Wij wensen u een zalig kerstfeest en een gezegend nieuwjaar.

Parochiebestuur en pastoraal team

 

Kerstmis 2020 videoboodschap