Bloemengroep zoekt versterking

De werkgroep bloemversiering zoekt dringend versterking. We zijn op zoek naar mensen die een beetje gevoel hebben voor bloemen en planten. De verzorging van de planten in de kerk en het maken van de bloemstukken horen tot de taken. We werken in kleine teams van 2 tot 3 personen om ongeveer één keer in de vijf de weken de bloemversiering te verzorgen. Ook als je nog nooit een bloemstuk gemaakt hebt kun je reageren, we helpen je graag met een heleboel tips & tricks. In december maken we met de hele werkgroep kerstbakjes die verkocht worden bij kerstsamenzang. Samen zorgen we het hele jaar voor een sfeervolle en passende aankleding van onze mooie kerk.
Belangstelling? Neem contact op met Marieke Hudepohl, telefoonnummer: 0546-824168 of mail naar: mjhudepohl@gmail.com.

Bloemengroep zoekt versterking