12 Mei: Meet and Eat met vluchtelingen!

Onlangs werd er een voorlichtingsavond georganiseerd door de Raad van Kerken – Almelo in samenwerking met ‘Stichting Present’ en Coa. Er was informatie over wonen en verblijven binnen een AZC. Ook werd gesproken over de mogelijkheden om door het vrijwilligerswerk in contact kunnen komen met vluchtelingen. Tijdens deze bijeenkomst in het AZC was er bij de koffie en thee, ook veel lekkers te eten. Dit werd verzorgd door de bewoners. Eten verbindt!

Daarom organiseert Stichting Present Almelo op 12 mei:

Meet and Eat met vluchtelingen!
Een gezellige én laagdrempelige manier om in contact te komen met vluchtelingen.
Als gastgezin ontvang je thuis twee (of meer) vluchtelingen aan tafel en gaat samen eten.
Kort samengevat houdt Meet & Eat in:
Je meldt je aan als gastgezin – Stichting Present zorgt voor een goede match – je ontvangt alle do’s en dont’s, instructies en informatie voor de Meet & Eat avond – op de avond zelf haal je je gasten op bij het AZC – in je huis ga je samen eten (of eerst nog koken) – aan het einde van de avond breng je de gasten weer terug. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding en nazorg.
Wil je meer voor vluchtelingen dichtbij huis betekenen? Meld je dan voor donderdag 20 april a.s. aan op www.stichtingpresent.nl/almelo/meet-eat, mail naar: alie.presentalmelo@gmail.com of neem telefonisch contact op: 0610335364

12 Mei: Meet and Eat met vluchtelingen!